Специална награда „Знак за качество“ за 2023 г. за екип от ФЖМК

Екип от ФЖМК в състав: проф. д-р Веселина Вълканова, гл. ас. д-р Мая Стоянова, гл. ас. д-р Никола Вангелов, Гриша Атанасов, Моника Илиева - УЦИКТ, получи специалната награда в категория "Устойчиво развитие" на официалната церемония за връчване на отличието "Знак за качество" за 2023 г. на Софийския университет.

kk

Наградата се присъжда за постижения в усъвършенстването на системата за качество в Софийския университет "Св. Кл. Охридски" - за институционалната комуникация чрез онлайн платформите на ФЖМК: институционален уеб сайт, официален уебсайт на Международната научна конференция „Комуникацията и медиите на XXI век“, официални страници на ФЖМК в социалните мрежи, електронната библиотека "Медии и комуникации", актуализиране на научни и онлайн бази данни в порталите за научни изследвания и за годишниците на Софийския университет.
 

kk

Специалната награда на комисията на отличието "Знак за качество" за 2023 г. беше връчена на декана на ФЖМК проф. д-р Веселина Вълканова от г-н Владимир Йончев, главен редактор на "OffNews".