Летни стажантски програми на маркетингова агенция 3CON

3CON - агенция за пълно комуникационно обслужване е създадена през 2004г. Носител е на награди за CSR кампания (PR Приз 2017), Employer Branding Awards 2022, Зелена ПР кампания (Най-зелените компании в България`2023) и др. conПортфолиото на агенцията включва услуги по ПР и връзки с медиите, институционален ПР, изграждане на социално отговорни кампании CSR, цялостно комуникационно обслужване, изграждане на стратегии за Brand Awareness, дизайн и бранд идентичност, Digital Marketing & Social Media: Facebook, Instagram, LinkedIn, Tik Tok, Influencer Marketing и популяризиране на работодателска марка Employer Branding.

Вече втора година организираме стажантска програма с уъркшоп сесии по ключовите дейности в агенцията. Студентите ще могат да се включат в реални кампании и да участват в работните процеси на агенцията в конкретната сфера, която ги интересува. Срок за кандидатстване: до 20 юни 2023 г.

СТАЖАНТСКА ПРОГРАМА SWIPE RIGHT 2023

Втората ни стажантска програма е свързана изцяло с творческо писане и журналистика. Компанията  “Медийни проекти и комуникации” ЕООД е собственик на маркетингова агенция 3CON и на сайтовете invest-in-bulgaria.com и madamsko.com.

СТАЖАНТСКА ПРОГРАМА LOVE WRITING 2023 е насочена към развитие на уменията за писане на различни статии и текстове, провеждане на аудио интервю, проучване и създаване на писмено интервю и др.